Over ons

CT Telecom is aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten en is gespecialiseerd in het leveren van telecommunicatiediensten voor  zakelijke klanten en particulieren.

Wat ons bijzonder maakt is dat wij goed zijn in het bedenken van oplossingen die precies aansluiten bij uw bedrijf. Zo krijgt u de ruimte om te ondernemen!

Bij ons kunt u terecht voor heldere abonnementen op het gebied van de nieuwste technologieën, zoals Voice-Over-IP (VoIP) (het nieuwe bellen over internet, wat de toekomst heeft), maar ook voor abonnementen op het gebied van traditionele telefonie (PSTN).

Wie bieden u flexibele en stabiele telecommunicatiediensten op maat. CT Telecom staat garant voor duidelijke afspraken en heldere prijzen.

Daarom hechten we bij CT Telecom zoveel belang aan de menselijke maat. En dat begint met de mensen die bij CT Telecom werken.

We werken met korte lijnen. We willen dat u rechtstreeks en persoonlijk contact met ons kunt hebben als dat nodig is. En dat u niet steeds opnieuw uw situatie hoeft uit te leggen, maar gewoon weer kunt spreken met diegene die vorige keer geholpen heeft.

Bij CT Telecom denken we graag met u mee. Niet meteen ‘U vraagt, wij draaien’, maar kijken wat de werkelijke wensen zijn en wat daar de beste oplossingen voor zijn. Daarvoor komen we graag bij u over de vloer. Vanuit Voorschoten zijn we er zo. 

CT Telecom onderscheidt zich op de telecommarkt door een sterke prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service!

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw Telecom wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende Telecom oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)88 235 0000 en ontdek de mogelijkheden.