Waarom CT Telecom

Ten opzichte van andere aanbieders onderscheidt CT Telecom zich door een sterke prijs-kwaliteit verhouding met een uitstekende service.

Heldere service
Voor CT Telecom is iedere klant belangrijk. Centraal staat de manier waarop CT Telecom een klant van dienst kan zijn, niet het soort dienst dat hij afneemt. In onze dienstverlening willen we vooral helder zijn. Vooraf vertellen we welke service een klant van ons mag verwachten. En die leveren we dan ook.

Innovatie
CT Telecom is continu bezig met het zoeken naar innovatieve toepassingen om aan haar dienstenaanbod toe te voegen. Iedere klant krijgt bij CT Telecom een grondige individuele aanpak. Zo kunt u ervoor kiezen om het volledige onderhoud en beheer van uw telecommunicatiediensten aan ons over te laten. CT Telecom biedt een professionele dienstverlening, voor zowel kleine tot middelgrote en grote ondernemingen.

Kwaliteit
CT Telecom host haar telefooncentrales in een veilig en volledig uitgerust datacentrum voorzien van alle faciliteiten zoals toegangscontrole, brandbeveiliging en klimaatcontrole.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw Telecom wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende Telecom oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)88 235 0000 en ontdek de mogelijkheden.